Gelaatsverzorging ‘Chronos’

Dit is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij de ‘Chronos’ behandeling op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren. Het wordt direct geactiveerd wanneer de delicate natuurlijke balans van de huid verstoord wordt. Een op en top relaxerende verzorging met heel veel massage!

Hier onder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Chronos’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

Gelaatsverzorging ‘Thavma’

Deze behandeling is het alternatief voor de befaamde botox injecties. Het ‘Effectox’ - peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen. De ‘Thavma gelaatsverzorging biedt bescherming tegen de belangrijkste types van huidveroudering (chrono en foto-aging). Dit is een ideale behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Een ideale verzorging voor expressie lijntjes op het voorhoofd en rondom de ogen.

Hieronder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Thavma’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

 

Opsis oogverzorging

Deze revolutionaire 'eye-lifting' verzorging geeft schitterende resultaten en biedt een alternatief op de chirurgische eye-lifting. De behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het ‘botox-like complex’ als de ‘eye anti-tox technologie’. Deze sterke synergie bestaat uit anti-oxicdanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven.

Hier onder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Opsis’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

 
 

Aan een verzorgende en ontspannende sessie toe?

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.

 

Volg Instituut Daphnys op instagram!