Huidanalyse · 30 minuten · 30

Met de Smooth Skin Analyzer wordt uw huid vakkundig geanalyseerd om u deskundig advies te geven in de dagdagelijkse verzorging van uw huid. De ingenieuze optische scanner met hoge resolutie lens en automatische zoom laat toe een volledige detail analyse te maken van uw huid. Op basis van een objectief rapport wordt een aangepast huidverbeterings-programma opgemaakt en bijgehouden in de klantenhistoriek. Alle resultaten worden gemeten en getoetst aan een uitgebreide databank waarbij de software alle metingen in een grafiek plaatst. Met een optionele module kan u aan de hand van de voorgedragen resultaten de juiste verzorging of cabinebehandeling adviseren op basis van uw cosmeticalijn.

De Smooth Skin Analyzer meet maar liefst 8 parameters

  1. huidstructuur

  2. sebum

  3. corneum

  4. poriën

  5. rimpels

  6. vochtgehalte

  7. couperose

  8. huidverkleuringen - pigmentatie

 

Gepersonaliseerde gezichtsverzorging · 90 minuten · 75

Is het de eerste keer dat u een gezichtsverzorging laat doen bij ons? Kies dan zeker voor deze behandeling. Door middel van een huidanalyse kunnen we de juiste producten aanbrengen tijdens een zalige verzorging. Nadien krijg je ook advies mee voor thuis. Tijdens deze verzorging is de epilatie van de wenkbrauwen en de bovenlip volledig inbegrepen.

 

Jeugd-verzorging · 60 minuten · 60

De meeste tieners hebben een normale, strakke huid met een gezonde doorbloeding, fijne poriën en geen spoor van rimpels. Door hormonale veranderingen in het lichaam kan er overmatige talgproductie in de huid ontstaan. De huid krijgt een vette glans, de poriën worden grover en talgklieren raken ontstoken. Dit wordt in het kort ook wel jeugdpuistjes of acné genoemd. Met onze jeugdverzorging laten wij de tieners kennismaken met huidverzorging en vertellen wij wat zij het beste ook thuis kunnen doen.

 

Aan een verzorgende en ontspannende sessie toe?

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!