Huidanalyse · 30 minuten · 30

Met de Smooth Skin Analyzer wordt uw huid vakkundig geanalyseerd om u deskundig advies te geven in de dagdagelijkse verzorging van uw huid. De ingenieuze optische scanner met hoge resolutie lens en automatische zoom laat toe een volledige detail analyse te maken van uw huid. Op basis van een objectief rapport wordt een aangepast huidverbeterings-programma opgemaakt en bijgehouden in de klantenhistoriek. Alle resultaten worden gemeten en getoetst aan een uitgebreide databank waarbij de software alle metingen in een grafiek plaatst. Met een optionele module kan u aan de hand van de voorgedragen resultaten de juiste verzorging of cabinebehandeling adviseren op basis van uw cosmeticalijn.

De Smooth Skin Analyzer meet maar liefst 8 parameters

  1. huidstructuur

  2. sebum

  3. corneum

  4. poriën

  5. rimpels

  6. vochtgehalte

  7. couperose

  8. huidverkleuringen - pigmentatie

 

BASIS gezichtsverzorging · 75 minuten · 75

Dit is een aangename basis gelaatsverzorging die u kan uitbreiden door er onderstaande supplementen aan toe te voegen. Tijdens deze verzorging word uw huid grondig geanalyseerd, gereinigd, gemasseerd en verzorgd. Ook zijn de epilatie van uw wenkbrauwen inbegrepen.

 

sUPPLEMENT RUGMASSAGE · 15 minuten · 15

Om volledig in ontspanning te komen kan u uw verzorging uitbreiden met een zalige rugmassage.

 

SUPPLEMENT ZUREN · 15 minuten · 15

Dit is een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 

Dit, in combinatie met de juiste producten, is voor mij echt de oplossing geweest voor mijn acné huid. Ik ben alvast een superfan!

 
 

SUPPLEMENT microneedling · 15 minuten · 30

WAT IS HET?

Na 23 jaar onderzoek en ontwikkeling is de AMESON Skin Medical Series de nieuwste behandeling die alle voordelen van de wetenschap combineert in een mesotherapie behandeling. Het Griekse woord Amesos wat “onmiddellijk” betekent onderstreept onze toewijding aan medicinale esthetische huidverzorging met onmiddellijk resultaat.

HOE WERKT HET?

Microneedling: een behandelingstechniek op basis van naaldjes dat microperforaties maakt in de huid. Deze microperforaties stimuleren het natuurlijke huidherstel en boosten de aanmaak van collageen. De perforaties zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld.

WELKE HUIDPROBLEMEN WORDEN AANGEPAKT?

Behandeling aangewezen bij oa: diepe rimpels, littekens, hyperpigmentatie, huidbeschadiging door acne, huidverslapping en open poriën.

 
 

SUPPLEMENT botox like · 15 minuten · 30

Deze behandeling is het alternatief voor de befaamde botox injecties. Het ‘Effectox’ - peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen. De ‘Thavma gelaatsverzorging biedt bescherming tegen de belangrijkste types van huidveroudering (chrono en foto-aging). Dit is een ideale behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Een ideale verzorging voor expressie lijntjes op het voorhoofd en rondom de ogen.

Hieronder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Thavma’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

 
 

SUPPLEMENT filler like · 15 minuten · 40

Dit is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij de ‘Chronos’ behandeling op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren. Het wordt direct geactiveerd wanneer de delicate natuurlijke balans van de huid verstoord wordt. Een op en top relaxerende verzorging met heel veel massage!

Hier onder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Chronos’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

 
 

SUPPLEMENT ogen · 15 minuten · 20

Deze revolutionaire 'eye-lifting' verzorging geeft schitterende resultaten en biedt een alternatief op de chirurgische eye-lifting. De behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het ‘botox-like complex’ als de ‘eye anti-tox technologie’. Deze sterke synergie bestaat uit anti-oxicdanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven.

Hier onder kunt u voor en na foto’s zien na een ‘Opsis’ kuur.

9 + 1 gratis (wekelijks)

 
 

Jeugd-verzorging · 60 minuten · 60

De meeste tieners hebben een normale, strakke huid met een gezonde doorbloeding, fijne poriën en geen spoor van rimpels. Door hormonale veranderingen in het lichaam kan er overmatige talgproductie in de huid ontstaan. De huid krijgt een vette glans, de poriën worden grover en talgklieren raken ontstoken. Dit wordt in het kort ook wel jeugdpuistjes of acné genoemd. Met onze jeugdverzorging laten wij de tieners kennismaken met huidverzorging en vertellen wij wat zij het beste ook thuis kunnen doen.

 

Apocalypsis fruitzuurpeeling · 90 minuten · 150

Dit is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. We resetten op een zeer doeltreffende manier de huid waardoor alles erna veel dieper binnenkomt. Na 5 dagen kom je dan terug voor de zalige nabehandeling. Heel doeltreffend bij pigmentatie, acné, onzuivere huiden, …

 

Aan een verzorging toe?

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!