MANICURE ‘DELUXE’

Uw handen zijn uw visitekaartje, laat deze dus af en toe eens verzorgen. Tijdens de manicure ‘deluxe’ krijgt u een uitgebreide nagel- en handverzorging, een handpeeling, een masker en een deugddoende hand- en armmassage. Dit alles wordt afgewerkt met een hydraterende handcrème, een base coat, een nagellakje van thuis of een aangekocht nagellakje van OPI en een topcoat.

 

Gelish op de nagels

Wenst u mooie en stevige nagels die 2 tot 3 weken houden? U wil geen kunstnagels maar wel een mooi, langhoudend kleurtje? Dan is Gelish iets voor u! Deze gelnagellak verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigd die. U kan kiezen uit een kleurtje of een french (witte boord). Het is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.
Met gelish hoeft u niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, behoren definitief tot het verleden.

 

 RESERVEER uw VERZORGING

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!