INSTITUUT DAPHNYS

Het schoonheidsinstituut ‘’Daphnys’’, gelegen in het hartje van Beveren, biedt u een waaier van verzorgingen. Instituut Daphnys is door zijn aangenaam interieur en rustige sfeer, een heerlijke plaats om te ontspannen en te genieten van een uitzonderlijke service.

Reserveer uw plekje

Relaxatie en verzorging

Door de reeds 11 jaar ervaring en diverse trainingen geeft Daphnys u waarnaar u werkelijk verlangt; relaxatie, welbehagen, meer energie en een herboren evenwicht. In een stijlvol kader staan wij klaar om u te verwennen.

Onze behandelingen

Huidanalyse, huidverbetering, gelaat- en lichaamsverzorging, massage, wimperlifting, brow styling, laserontharing, permanente make-up, manicure, verwen pedicure, gelish nagels, make-up, ontharing, … Alles splinternieuw en volgens de laatste trends.

IMG_5970.jpg
5aeaf0ae-d46b-4b9b-85bd-584f09990d1e.jpg

Onze producten

Bij Instituut Daphnys vind je alles om je lichaam in perfecte vorm te houden. We verkopen alleen producten van gerenommeerde merken waar we zelf in geloven.

IMG_6490.jpg

Cadeaubonnen

Wat is er oprechter om te geven dan schoonheid en relaxatie? Plus: het is altijd een prima last-minute idee! Kies zelf het bedrag dat je wil besteden en maak iemand gelukkig.