Huidanalyse

Met de Smooth Skin Analyzer wordt uw huid vakkundig geanalyseerd om u deskundig advies te geven in uw dag dagelijkse verzorging.

Bij aankoop van voorgestelde producten valt de prijs van de huidanalyse weg.

 

Apocalysis dieptepeeling

Dit is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. We resetten op een zeer doeltreffende manier de huid waardoor alles erna veel dieper binnenkomt. Na 5 dagen kom je dan terug voor de zalige nabehandeling. Heel doeltreffend bij pigmentatie, acné, onzuivere huiden, …

 

AMESON MESOTECH: MICRONEEDLING

WAT IS HET?

Na 23 jaar onderzoek en ontwikkeling is de AMESON Skin Medical Series de nieuwste behandeling die alle voordelen van de wetenschap combineert in een mesotherapie behandeling. Het Griekse woord Amesos wat “onmiddellijk” betekent onderstreept onze toewijding aan medicinale esthetische huidverzorging met onmiddellijk resultaat.

HOE WERKT HET?

Microneedling: een behandelingstechniek op basis van naaldjes dat microperforaties maakt in de huid. Deze microperforaties stimuleren het natuurlijke huidherstel en boosten de aanmaak van collageen. De perforaties zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld.

WELKE HUIDPROBLEMEN WORDEN AANGEPAKT?

Behandeling aangewezen bij oa: diepe rimpels, littekens, hyperpigmentatie, huidbeschadiging door acne, huidverslapping en open poriën.

 
 

AMESON MESOPEEL: zUREN

Dit is een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 

Dit, in combinatie met de juiste producten, is voor mij echt de oplossing geweest voor mijn acné huid. Ik ben alvast een superfan!

 
 

Reserveer je verzorging

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!