Huidanalyse · 30 minuten · 30

Met de Smooth Skin Analyzer wordt uw huid vakkundig geanalyseerd om u deskundig advies te geven in uw dag dagelijkse verzorging. Bij aankoop van voorgestelde producten valt de prijs van de huidanalyse weg.

 

Gepersonaliseerde gezichtsverzorging · 90 minuten · 75

Is het de eerste keer dat u een gezichtsverzorging laat doen bij ons? Kies dan zeker voor deze behandeling. Door middel van een huidanalyse kunnen we de juiste producten aanbrengen tijdens een zalige verzorging. Nadien krijg je ook advies mee voor thuis. Tijdens deze verzorging is de epilatie van de wenkbrauwen en de bovenlip volledig inbegrepen.

 

Jeugd-verzorging · 60 minuten · 60

De meeste tieners hebben een normale, strakke huid met een gezonde doorbloeding, fijne poriën en geen spoor van rimpels. Door hormonale veranderingen in het lichaam kan er overmatige talgproductie in de huid ontstaan. De huid krijgt een vette glans, de poriën worden grover en talgklieren raken ontstoken. Dit wordt in het kort ook wel jeugdpuistjes of acné genoemd. Met onze jeugdverzorging laten wij de tieners kennismaken met huidverzorging en vertellen wij wat zij het beste ook thuis kunnen doen.

 

Aan een verzorgende en ontspannende sessie toe?

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!