HoofdmassagE · 30 minuten · 35

Bij deze massage focussen we ons op de spanningen van het hoofd, de schouders en nek. Door onze dagelijkse drukke bezigheden ontwikkelen we gauw hoofdpijn en stressklachten. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen gemakkelijker en sneller worden afgevoerd. Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van chinese massagetechnieken waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkringen’ op het hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenrug.

 

Relaxerende Oliemassage · 75 minuten · 65

Een diepe en therapeutische lichaamsmassage met een heerlijk geurende olie op basis van druiven. Deze voedt en verzacht de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Dit is de meest ontspannende lichaamsmassage in het aanbod. Een verwennerij van top tot teen.

 

Sportmassage · 75 minuten · 65

Dit is een stevige en diepe  massage die vooral op de spiergroepen gericht is. Hierbij wordt er erg doelgericht gewerkt en is het meestal een deelmassage. Bijvoorbeeld alleen de benen of alleen de rug/schouders. Iedereen die regelmatig sport, kan veel baat vinden bij een sportmassage. Dit kan helpen om blessures te voorkomen of voor de verhoging van de flexibiliteit van spieren/pezen. U hoeft hiervoor geen 'prof’ of ‘topsporter’ te zijn. Deze massage is ook geschikt voor iedereen die regelmatig last heeft van een vastzittende rug, nek of schouders. Net als alle andere massages werkt deze ook zeer ontspannend.

 

Rug, nek en schoudermassage · 30 minuten · 35

Een groot deel van onze lichamelijke klachten bevinden zich in de rug, nek of schouder. Dit deel van het lichaam wordt constant belast, en kent daardoor veel onaangename klachten. Door deze massage ontspannen uw spieren zich en ontstaat er een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen in uw lichaam. Vanzelfsprekend leiden meerdere massages tot een beter resultaat dan een enkele behandeling.

 

Hotstone massage · 75 minuten · 65

Dit is een massage met lavastenen, door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kunnen we dieper in het spierweefsel komen waardoor de massage effectiever is. Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf herstelt, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan de ontgifting van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 

Zwangerschapsmassage · 75 minuten · 65

Als u zwanger bent verandert er veel in uw lichaam. Tijdens de zwangerschap kan u last krijgen van de zogenaamde zwangerschapsverschijnselen: vermoeidheid, last van uw rug, nek of bekken, minder goed slapen, spataderen, vasthouden van vocht etc. Dit kan allemaal voor stress in uw lichaam zorgen, wat natuurlijk weer niet goed is voor uw baby. Een zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te verminderen en u rustiger te voelen waardoor u makkelijker kan ontspannen, ook tijdens de bevalling.

 

If, admidst the turnoil, you can find just one moment of peace in each day, then your whole life will become more joyful. Like the water in a lake, when you mind is calm, you can see the depths below

 

 reserveer me-time

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!