GEZICHTSVERZORGING JULIETTE ARMAND

Kies een relaxerende gelaatsverzorging en verwen uw dierbare huid terwijl deze kennismaakt met de fantastische producten van Juliette Armand.

Wil u genieten van een zalige gelaatsverzorging en toch op huidverbetering werken? Kies dan zeker voor een van de skinbooster behandelingen van Juliette armand. Hier werken we met zuren als peeling, zodat de intense serums en maskers nadien veel beter in de huid kunnen dringen. We houden ook altijd rekening met het type huid.

Last van acné, droge huid, rimpeltjes, pigmentvlekken, …? Voor al uw huidproblemen zijn er oplossingen op maat. Dit onder professionele begeleiding.

 

Lichaamsmassage

Wil u even ontsnappen aan de drukte van het leven? Boek dan wat welverdiende me-time. Kies voor een massage van top tot teen met of zonder warme lavastenen.

 

wimpers en wenkbrauwen

Wil u steeds een verzorgde look zonder veel tijd te spenderen in de badkamer? Laat dan uw wimpers en wenkbrauwen stylen. U zal positief verrast zijn van het resultaat.

 

ontharing

 

Voetverzorging

 

Handverzorging

 

laserontharing

 

permanente make-up

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!