Eyeliner

Uw ogen zijn het visite kaartje van uw gezicht. Permanente make-up eyeliner is de mooiste oplossing wanneer u uw ogen wilt laten stralen. Nooit meer een potloodlijntje bijtekenen na een regenbui, na het sporten, het zwemmen of als u ’s ochtends opstaat. Uw make-up zit altijd perfect op zijn plaats!

 

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat er een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Samen kijken we met u wat het beste bij u past.

 

Lippen

Door de jaren heen verliezen vrouwen en mannen vaak de contouren van de lippen en kan de kleur van de lippen bleek, grijzig en/of vaal worden. Door gebruik te maken van ultra fijne naaldjes en pigmentkleuren die mooi mee kleuren met de natuurlijke lippenkleuren, kunnen wij tegenwoordig de meest prachtige lippen creëren.

Alle imperfecties betreft de contouren, vorm en kleur van de lippen kunnen met behulp van deze pigmentatie technieken worden gecorrigeerd. De lipcontouren worden strakker en de lippen krijgen een mooie natuurlijke levendige kleur.

Steeds meer dames komen tot de ontdekking dat lippen voller en strakker lijken door het aanbrengen van lippenstift. Hierbij spelen techniek en kennis van kleuren ook een belangrijke rol.

 

Hoe lang blijft permanente make-up?

De permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanente make-up 3 tot 5 jaar zitten, dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. In de prijs zit een retouche inbegrepen (binnen de 6 maanden).

 

RESERVEER UW AFSPRAAK

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!