PEDICURE ‘dELUXE’

Omdat een voetverzorging een zalig ontspanningsmoment is waar u nadien nog iets aan heeft, hebben we de klassieke, medische pedicure naar een volgend level gebracht. Naast een nagel- en eeltverzorging worden uw voeten verwend met een scrub, een masker een voetmassage en een hydraterende voetcrème. Tijdens het voetmasker kan u genieten van een relaxerende hoofdhuidmassage. Naar wens krijgt u ook een drankje en een hapje aangeboden.

 

lakken met gelish

Heeft u geen tijd om voortdurend uw nagels te lakken, dan kunt u ook op de voeten gelish laten aanbrengen. Met behulp van gelish worden de teennagels verstevigd. U kan kiezen uit een french pedicure: een mooi wit randje met een roze nagelbed, of uit een ruim assortiment van toffe kleuren. Uw voeten zullen schitteren in die open schoenen of teenslippers. Aangezien de teennagels minder snel groeien kan u er 6 tot 8 weken van genieten. Belangrijk is dat u ze na die periode laat bijwerken of verwijderen. Laat ze in ieder geval niet uitgroeien.

 

Lakken met nagellak

Indien u dit wenst kan u tijdens de pedicure uw nagels laten lakken met gewone nagellak. U kan er bij ons eentje aankopen (OPI nagellak) of u kan een nagellak meebrengen van thuis. De base en topcoat zijn inbegrepen. Dit om uw nagel te beschermen tegen de verkleuring door de nagellak en om ervoor te zorgen dat alles lang blijft zitten. Breng teenslippers mee, enkel wanneer alle teentjes vrij zijn kan de nagellak het best drogen. Indien u dit niet heeft kan u deze zeker hier verkrijgen.

 

Supplement rugmassage

Wil u nog een extraatje? Vervolledig uw voetverzorging dan met een zalige rugmassage. Wedden dat u volledig ontspannen en op wolkjes naar buiten wandelt?

 

Laat uw voeten verwennen

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!