Wimperlifting

Wat is het?

Bij een wimperlifting worden de wimpers optisch verlengd en gekleurd in eenzelfde behandeling. Silicone pads worden boven de wimperrand geplaatst en hierin worden secuur de wimpers bevestigd. De haartjes worden op die manier naar boven gedrukt en worden elk afzonderlijk behandeld. Doordat de wimperhaartjes hoger komen te staan, krijgt u de optische illusie dat uw wimpers een stuk langer zijn. Hierdoor lijken uw ogen een stuk groter. De behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Er wordt enkel gebruik gemaakt van uw eigen wimpers! Het resultaat blijft 6 tot 8 weken.

6882ab_77ef188d7db84ba591b5ebbdc318859a_mv2.png

Voordelen van wimperlifting:

  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.

  • Voelt licht en natuurlijk.

  • Uw ogen lijken groter, mooiere open blik!

  • Geeft een natuurlijke uitstraling.

  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

  • Mascara kan gebruikt worden! Let op mascara met waterproof best vermijden! Gebruik geen oogreiniger op basis van olie!

  • Ideaal in combinatie met onze wimpersserum voor nog vollere en langere natuurlijke wimpers!

Belangrijk!

Na de 45 minuten durende behandeling mogen uw wimpers 24 tot 48 uur niet in contact komen met water en make-up!

 

Brow-styling

Onthul uw ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat. Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, uw wenkbrauwen bepalen uw expressie & het frame van uw gezicht.  Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak & diverse technieken om tot de 'perfecte' wenkbrauw te komen, aangepast aan het gelaat van de klant. Naargelang de haargroei, heeft men om de 2 tot 4 weken een nieuwe styling nodig.

 

Reserveer uw afspraak

 

Interesse of een vraag?

U kan ons telefonisch bereiken op 0496 231 399. Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst over een van deze behandelingen. Voor het maken van een afspraak kan u steeds online reserveren.


Volg Instituut Daphnys op instagram!